Termeni și condiții

Dragă Părinte,

Organizăm această platformă online în cadrul căreia micuțul tău poate face parte din cea mai tare gașcă de colindători virtuali din România - la adresa http://colindamromania.ro/

Te încurajăm să înregistrezi un colind (format landscape) și să îl urci pe platformă în secțiunea cu formular “Încarcă colindul tău”. Dacă îndeplinește toate condițiile de participare menționate în Regulament participare, va fi afișat în galeria “Colinde de la voi” în maxim 24 ore de la submisie. Atenție, submisia unui video înseamnă acordul pe drepturile de imagine și acordul ca acest video sa fie făcut public pe platforma www.colindamromania.ro.

Pentru că acționăm responsabil, îți prezentăm în cele de mai jos toate detaliile de care ai nevoie pentru a-ți da un consimțământ valabil pentru tine și pentru copilul tău talentat.

ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei “Colindăm România” este Valvis Holding Distribution SA, cu sediul în Vatra Dornei, Str. Republicii nr. 33, județul Suceava, înregistrat la Registrul Comerțului Suceava sub nr. J33/899/2012, CIF RO 27857133; Telefon: 021.211.14.15; E-mail: contact@aquacarpatica.com (“VALVIS HOLDING”).

DATELE COLECTATE ȘI SCOPUL COLECTĂRII

Imaginile amintirii momentului creativ al copilului tău, pe care le încarci pe site și care îl arată pe micuț în plină manifestare creativă. Ne-ar bucura să îi știm numele și vârsta pentru a ști pe cine admirăm! Vom folosi o parte a acestor imagini sau instantanee fotografice pentru promovare în mediile online aparținând companiei (site-urile de internet, rețelele de socializare, etc) și cine știe? Poate e rampă de lansare într-o carieră media.

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL AL PRELUCRĂRII ȘI PENTRU CE LE UTILIZĂM?

Îți oferim transparent toate detaliile și te informăm că temeiul legal al acestei prelucrări este consimțămantul tău în calitate de tutore legal al copilului.

CÂT TIMP VOM PĂSTRA DATELE TALE?

Vom păstra aceste date atât timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pe care ți le-am prezentat mai sus sau până când, în exercitarea dreptului de a te opune prelucrării datelor, îți vei exercita dreptul de opoziție. În această ultimă situație, vom șterge deîndată și definitiv filmulețul și informațiile pe care le-ai trimis.

CUI ÎI DEZVĂLUIM DATELE TALE?

Datele tale personale constând în imagine video și fotografii vor fi folosite exclusiv de către compania noastră în vederea îndeplinirii scopului despre care te-am informat mai sus și nu vor face obiectul niciunei transmisiuni către nicio terță parte.

CARE SUNT DREPTURILE TALE?

Dreptul de acces; Dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat); Dreptul de a-ți retrage oricând consimțământul și dreptul de opoziție; Dreptul la portabilitatea datelor